We All Love Candy verleent u hierbij toegang tot candybestellen.nl 'de website' en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

We All Love Candy behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
We All Love Candy werkt hard om de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van We All Love Candy.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met We All Love Candy. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan We All Love Candy nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij We All Love Candy.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van We All Love Candy, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

We All Love Candy is geregistreerd bij de kamer van koophandel onder het nummer 65319265.

© 2021 - 2024 We All Love Candy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel